Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Eitvydė Svečias
|
Parašytas: Antr. 12 05, 2006 6:10 pm Rašyti temą: |
|
|
tai, kad nėra ten jokio žalio mygtuko
turėjau aš vieną vietą kur visad tikrindavausi, o kai atsinaujinau, ten jau viskas visai kitaip pateikiama ir irgi velniai žino kur spaust |
|
Atgal į viršų |
|
|
Eitvydė Svečias
|
Parašytas: Antr. 12 05, 2006 6:12 pm Rašyti temą: |
|
|
rodos radau |
|
Atgal į viršų |
|
|
Badman Svajoklis
Prisijungė: 2006 11 19 Pranešimai: 207 Miestas: Laikpėda
|
Parašytas: Antr. 12 05, 2006 6:13 pm Rašyti temą: |
|
|
gal actyveX blokoja tau, o tu neduodi jo instalint...todel matyt ir nematai _________________ Negėmstu dėsėti be keiralo - gėmstu be keiralo lugėti |
|
Atgal į viršų |
|
|
Eitvydė Svečias
|
Parašytas: Antr. 12 05, 2006 6:15 pm Rašyti temą: |
|
|
jau kažką instalinu |
|
Atgal į viršų |
|
|
Badman Svajoklis
|
Parašytas: Antr. 12 05, 2006 6:17 pm Rašyti temą: |
|
|
turbut pati naujausia virusa _________________ Negėmstu dėsėti be keiralo - gėmstu be keiralo lugėti |
|
Atgal į viršų |
|
|
Eitvydė Svečias
|
Parašytas: Antr. 12 05, 2006 6:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Badman rašo: | turbut pati naujausia virusa |
tu čia baik
p.s. skenuoja jau |
|
Atgal į viršų |
|
|
Badman Svajoklis
|
Parašytas: Antr. 12 05, 2006 6:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Eitvydė rašo: |
tu čia baik ...
|
Nu jau ne jogurtas per Wirelless-a nepersiduoda....man geriau gyvai _________________ Negėmstu dėsėti be keiralo - gėmstu be keiralo lugėti |
|
Atgal į viršų |
|
|
Scarlett Svečias
|
Parašytas: Pen. 12 08, 2006 12:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Bandysiu su NOD 32 pabendrauti , pažiūrėsiu kaip jis veikia . |
|
Atgal į viršų |
|
|
Scarlett Svečias
|
|
Atgal į viršų |
|
|
Eitvydė Svečias
|
Parašytas: Št. 12 23, 2006 4:13 pm Rašyti temą: |
|
|
gėda ir sakyt, bet nemoku pasileist nei vienos (gal kurią netyčia praleidau), man reiktų detalesnės instrukcijos... idealiausia būtų, kad tik paspaust kartelį reiktų |
|
Atgal į viršų |
|
|
Scarlett Svečias
|
Parašytas: Št. 12 23, 2006 4:23 pm Rašyti temą: |
|
|
Pvz. paimkim Kaspersky (1nuoroda) , spaudžiam Accept , lauki kol suinstaliuos Active X (leidi tą padaryt ) ir paspausi Next .Vnz. sutinki su viskuo , kad pradėtų skanuot .
P.S. skanavimas tik su IE . |
|
Atgal į viršų |
|
|
Eitvydė Svečias
|
Parašytas: Št. 12 30, 2006 3:24 pm Rašyti temą: |
|
|
praskanavau aš su tuo kasperskiu ir randa virusų, rašo tipo užrakinti, bet tai ištrynimo jokios funkcijos neduoda... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Badman Svajoklis
|
Parašytas: Št. 12 30, 2006 6:39 pm Rašyti temą: |
|
|
Online skanuojant turbut nei viena programa ju nevalo....
Tenka tai daryti savom rankytem...kelia iki uzkresto-u failo-u parodo ir eina ta failiuka issaugoti txt formatu...Jei neina istrinti, tada bandai windowsa uzkrauti Safe Mode rezimu - kai ijungi kompa spaudyk F8 klavisa ir gautame meniu pasirenki Safe Mode eilute...Jei ir tada neis istrinti plepesim veliau _________________ Negėmstu dėsėti be keiralo - gėmstu be keiralo lugėti |
|
Atgal į viršų |
|
|
Eitvydė Svečias
|
Parašytas: Št. 12 30, 2006 6:56 pm Rašyti temą: |
|
|
aš jau viską numečiau.. man ten rodė kelią iki to failo, bet normaliai kompe nebuvo net to katalogo kuriam tas failas yra. čia turbūt paslėptas jis bus.. tingėjau jau ieškotis kaip ten su tuo "run" žaist.. o dabar dar kažkoks Safe Mode čia jau kada kitais metais, kai laiko daugiau bus.. tikiuosi, kad bent jau užrakino ten tuos failus.. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Badman Svajoklis
|
Parašytas: Št. 12 30, 2006 7:15 pm Rašyti temą: |
|
|
Taip tai dazniausiai randami paslepti failai - pasleptame windowso kataloge pvz. C:\Documents and Settings\Eitvydė\Cookies\failas@failas[1].txt ir tokie tavo manimu virusai tikrai nera ziauriai piktibiski....nezinau ka jie daro, bet paprasta antivirusine ju niekada neranda, kuom persasi isvada, kad tai tik kompo siuksle ar iterpiama reklama...Deja "run" tau sioje situacijoje kuria aprasiau nepades, su "run" gali tik atjungti pasileidusi kazkoki.exe faila ir tada ji ramiai istrinti... Kai prasiskanuosi dar syki kada nors, issisaugok siuloma Report failiuka, taip bus lengviau paaiskinti ka daryti _________________ Negėmstu dėsėti be keiralo - gėmstu be keiralo lugėti |
|
Atgal į viršų |
|
|
|